Smartlog v3 » mifan.dk » 3. verdenskrig? Jeg er klar!
Opret egen blog | Næste blog »

mifan.dk

1978 - ??

3. verdenskrig? Jeg er klar!

8. Feb 2006 08:45, Mifan

Nåh, nu har den omfattende boycot af Danmark, danskerne og de varer vi producer åbenbart bredt sig til Sverige.
Broderfolk? HA!

Er det ikke bare snart på tide, at vi lukker alle grænser. Smider de folk ud vi ikke bryder os om. river Øresundsbron ned og lukker os inde i det selvforsynende land vi er.

Folk er ved at være trætte af at høre om Muhammed og demostrationer. Jeg er ved at være træt af det.

Jeg synes, at inden vi lukker landet helt, så skal alle muslimer have muligheden for, at komme et smut til landet og mærke stemningen. Bare lige for at få følelsen af, at langt størstedelen af befolkningen er bedøvende ligeglade med de tegninger og med deres og andres religion i det hele taget.

Men som det onde folk vi er, så ville det nok også blive misforstået.

Skulle vi ikke bare tage og få den verdenskrig overstået? Er det ikke bare det vi venter på snart. Jeg er klar. Og sælen kan vel hives frem fra tørdokken.

Kommentarer

 1. Stenerkræet
  8. Feb 2006 15:39
  1

  Jeg ejer ikke et TV, og læser sjældent aviser, så jeg er ikke så hysterisk p.gr.a. det afsindige hype, som denne lille episode er blevet blæst op til af dem. Det er jeg glad for i disse dage. Jeg taler med mennesker, som det vedrører, og lærer på den måde en del, som jeg synes er MEGET mere relevant og brugbart end mediernes ensidige hysteri, som det er svært ikke at blive revet med af.

  OK. Skinhellighed hermed etableret :D

  Min faster er nys hjemvendt fra Marokko, et arabisk land, hovedsageligt beboet af muslimer. Hun har haft en helt fantastisk tur - spækket med søde, smilende og forstående mennesker, der synes, at det er synd for lille DK og de stakkels danskere, som bliver udsat for et sådant hysteri fra yderliggående. Hun har nærmest fået positiv særbehandling, ekstra knus og lækkerier for sin nationalitet.

  Jeg har også talt med min arabisk-lærer, der er både iraker og muslim, og han siger, at den altovervejende del af de arabiske befolkninger - muslimer eller ej - altså ikke tager sig af alt det her hurlumhej. De har et liv at føre - børn, der skal krammes, koner og mænd, der skal kysses, arbejde at passe, og så videre...

  Han siger også, at dem, der laver rodet er den lille procentdel i hvert land, som der bare ALTID er problemer med - alle lande har dem: i DK har vi de autonome og nynazisterne, der dog er nogenlunde ligeså uskadelige som os andre - i de arabiske lande er der større kriser og større befolkningsgrupper, og dermed lidt mere rabiate tosser. De laver ballade ved enhver given lejlighed, denne er bare en i rækken. Læg mærke til, at et land som ægypten har 80 mio indbyggere, og få hundrede, måske tusind i det hele demonstrerer på den voldsomme måde. Do the math. Og prøv at få tingene ind i rette perspektiv, selvom medierne prøver at få dig til noget andet. Træk vejret dybt et par gange - få lidt ilt til hjernen - hehe...

  Mht. boykotten: Man boykotter ting, man synes er for gale. Vi var mange, der boykottede fx burhønseæg i sin tid, under hypen - hvor mange af jer derude gør det endnu? Eller boykotten af franske varer under atomprøvesprængningerne i Mururoa meget stærkt for det i midten af 90'erne? Jeg følte MEGET stærkt for den sag i sin tid, meeeen: le vin og le fromage francais er tilbage i mit køleskab alligevel. The Swedes are just not thinking straight at the moment - it happens to all of us every once in a while...It'll pass, honey, it'll pass...faktisk ca samme dag, som medierne finder en bedre historie at køre os op med.

  Sveskan min: Belong to the DARK side fear and anger do...PLEASE, join the dark side must not you! Denne her diminutive prut i verdenshistorien er ikke ofringen af min dejlige sundt fornuftige, overskudsagtige, positive, overbliks-bevarende, tolerante og menneske-elskende ven Charly Jensen værd. Er den vel, min skat?

  ...og by the way: Albert Einstein, frit citeret: I have no idea, what kind of weapons will be used in World War III, but I know for a fact the weapons that will be used in World War IV: sticks and stones.

  Undskyld mit lange indlæg, men du er jo næsten ikke til at kende igen, min dejlige, DEJLIGE ven.

 2. Stenerkræet
  8. Feb 2006 15:47
  2

  ...og JO, jeg HAVDE bemærket sarkasmen i dit indlæg, men jeg tænker alligevel, at du trænger til lidt ilt - eller alternativt en god orgasme - begge dele har en positiv effekt på ens stressniveau ; D


  Krammebamsekrammer

 3. rambuk
  8. Feb 2006 21:23
  3

  ...og by the way: Albert Einstein, frit citeret: I have no idea, what kind of weapons will be used in World War III, but I know for a fact the weapons that will be used in World War IV: sticks and stones.

  det er helt sikkert et af de Citater der bare kan stå for sig selv... For det er sanhed..

  Jeg er normalt ikke tyen der bare klipper andres udtalelser ud og bruger dem som fyld i mine egne kommentare.... Men

  SternerKræet : den her kan også helt sikkert bære sig selv, som sanhed....
  ...og JO, jeg HAVDE bemærket sarkasmen i dit indlæg, men jeg tænker alligevel, at du trænger til lidt ilt - eller alternativt en god orgasme - begge dele har en positiv effekt på ens stressniveau ; D

  Guld

 4. Fætter humle
  9. Feb 2006 01:13
  4

  Stenerkræet: Det er rart at høre at det ikke er alle der er imod danskere.
  Nu er jeg i den uheldige situation, at jeg ikke har snakket med nogen der har kontakter til muslimer/arabere/hvem-der-ellers-er-sure-på-os. Det eneste jeg havde at gå ud fra var mediernes billede, som jeg virkelig har forsøgt at være kritiske overfor - men det er sgu svært når man ingen alternativer har.

  Mange tak for informationerne!

 5. Fætter humle
  9. Feb 2006 01:15
  5

  Ahhh - svenskerne svigter os! Hvad har vi nogensinde gjort dem (bortset fra at invadere deres land og ført lange krige mod dem)?

  Havde sgu forventet lidt mere støtte derfra, men økonomien gør åbenbart for ondt...

 6. Stenerkræet
  9. Feb 2006 14:49
  6

  rambuk: Hehe...tak for guldet ( :

  og selv tak til Fætter humle - det KAN altså være svært, jeg ved det...kender det jo fra mig selv! ...vi har jo alle forskellige kontakter, og kommer derfor i besiddelse af forskellig viden, som det kan være en fordel at dele. Meget af pressens stof er jo aldeles heller ikke uvæsentligt i forhold til min måde at beskue verden på, det er bare for unuanceret til at kunne stå alene. Næste gang er det dig, der beriger mig.

 7. victor grut
  21. Feb 2006 13:32
  7

  jeg bor i Holland og gaar paa en international skole og de fleste muslimere er rent ud sagt ligeglade til alle muslimerne jeg kan kun sige kom over det

 8. Mifan
  21. Feb 2006 13:45
  8

  Victor: Nemlig. Nu var mit indlæg selvfølgelig stærkt ironisk, men man bliver ved med at høre, at vi har fornærmet 1,3 milliarder muslimer med de tegninger. Det giver jo et vanvittigt fjendebillede. I ligeså høj grad som det er imamernes krig, så er det mediernes.

  Jeg tror størstedelen af muslimerne er trætte af denne sag, men det er bare ikke dem man hører. Det er ikke dem der samles til demonstrationer. Det er ikke dem der brænder ambasader. Det er ikke dem som truer med bål og brand.

  Jeg håber, at deres stemmer til sidst vil trænge igennem. At freden og dialogen vil sejre.

 9. ..
  2. Apr 2006 18:39
  9

  Jeg er lidt træt af muslimernes reaktion.. De fleste miliarder har slet ikke set tegningerne! Det er deres regering der står bag.. Og jeg synes Akkari og Laban skulle ud af landet, det er dem der bringer os så megen skade. Vi har ytringsfrihed og det synes jeg ikke vi skal fjerne fordi nogen bliver stødt af det.. Vores humor i Danmark er meget specielt og lad den forblive det.

 10. ..
  7. Sep 2006 20:32
  10

  Tag jer sammen danskere...
  kan i måske ikke se hvad problemet er med de billeder med Muhammed.
  Hvordan ville I regere hvis det ikke var Muhammed men Jesus?. Det ville blive noget af det samme stil.

 11. Mifan
  8. Sep 2006 08:24
  11

  Uh, gammelt emne... men ikke desto mindre vil jeg gerne svare.

  Essensen i det hele er jo netop ikke, at jeg synes det var ok at lave de muhammedtegninger. Det handler om, at en kæmpe gruppe muslimer i lande langt langt herfra har et billede af, hvordan danskere tænker og hvad de gør. Der hvor jeg vil hen er, at størstedelen af danskerne er bedøvende ligeglade. Og så er det ligemeget hvem der er på de tegninger. For min, og mange andres, skyld kan man tegne jesus alt det man vil, og ligeså grimt man vil. Sådan er vi. (Der ville selvfølgelig være nogle der blev lidt knotne, men det er et mindretal)

  Sagen blev blæst op, og en række lande fik nogen at kaste sin ophobede vrede på.

 12. Hei hei
  9. Nov 2007 19:15
  12

  HERREGUD, snakk om å ikke kunne skjønne stort =/ Mifan, kristne ser ikke like mye opp til jesus som muslimer gjør til mohammed. Alt handler om respekt, å kunne respektere andres religion. Det handler også om rasisme . Hvis du er så lei av å høre om 3 verdenskrig så drit i å hør på noe av det. Du er vell bare lei muslimer, ikke noe annet. I stedet for å lage det bildet og starte bråk så hvorfor gjenta det?. er det muslimer som startet det ?.NEI.. . har du peiling på hva som står i kuranen og hvordan religionen blir respektert? nei.. Du hadde ikke sagt stort da. ETTER MIN MENING SÅ ER ALT DET HER BULLSHIT. noe man ikke gidder å bry seg om eller i det hele tatt bruke tid på.. Så gjør alle en tjeneste og bare gi deg =)

 13. kussemanden
  28. Nov 2007 12:40
  13

  jeg kan lide pik kusse og meget mere som pik i numsen og i munden

 14. anas m
  31. May 2008 17:31
  14

  Navn på Gud barmhjertig
  At kæmpe for retten til at annullere og mangel på en arret og løgn af deres værdier og moral tilbagegang
  Ønsker du er her i Danmark eller et andet sted i sejr, stolthed, og at de fjender dø Habib Mohamed - Shafa'a - Ghaizan
  Ada, men hvad de skal gøre arbejdet er enkel og nem ... Nemlig at øge vores børn til følge - Tucker Guds skaberværk - Mohammed - Shafa'a *
  Ja, når det bliver et mål i livet kan være - Akram Guds skaberværk - en model Muhammad Islam, vil vinde betyder, Sydney, og herefter, især når det imponeret mig og glæder i. Regel Jihad gode resultater
  Derefter vil vide hvert muslimsk opfattelse - nu - undertrykkelse og tab af magtesløshed, det er ikke negativt, hjælpeløse og ude af stand til fiktion, men helt i modstrid med Dlk, hvor han fuldt ud har opfyldt sit første samme måde og nation andet, samt artiklen, at han havde pligt til de vigtigste forpligtelse i islam, A jihad, sejr og hans religion - Kareem - Muhammad - Shafa'a - især på et tidspunkt blev målet er alt, og overalt på jorden, hvor hans ret null og void virkelig hader
  Foreslåede - det vil sige artikel store mål, og før noget andet, er svaret praktiske og strategiske handlingsprogram for alle muslimer i Danmark og overalt
  Vil dø Ghaizan
  De ønsker at slukke lyset af Allah med munden Gud og dør, selv Nora bolden vantro
  Glory til Gud og hans Prophet og de troende

 15. replica louis vuitton
  3. Jan 2011 09:04
  15

  *Vores forhold til luften som forholdet mellem fisk og vand.

Tags

Arkiv