Smartlog v3 » mifan.dk » Jeeeeg drømmer om en hviiiiiid...
Opret egen blog | Næste blog »

mifan.dk

1978 - ??

Jeeeeg drømmer om en hviiiiiid...

1. Dec 2006 12:24, Mifan

Nåh, så blev det første december. Julekalender på bloggen? Tjo, det var da en mulighed, men så binder jeg mig jo i de dage... så nej, den lader vi lige ligge lidt. (<-- wow, mange l'er, i'er og g'er, hva?)
Men vi kan da godt snakke lidt jul. Hvid jul. For hvad er chancen?`
Jeg tror aldrig chancerne har været mindre. Vi har netop taget hul på julemånederne, og de sidste forvirrede bier og hvepse har jo knapt forladt os. Vejrguderne synes at have glemt, at der skal skrues ned for varmen, når nisserne skal på banen. 12-15 grader? Hvad fande ligner det?
Men hvad, vi bliver nok ramt af en gigantisk vinterstorm ligepludselig, og SÅ! bliver det koldt. Helt ned til minus sibirien eller deromkring.
Du behøver ikke lægger handskerne alt for langt væk. :)

Glædelig jul!

---

Dagens julespørgsmål: Er julemanden homo? (Få svaret på mandag)

---

P.S. Jeg kørte for langt med bussen igår, fordi jeg var fordybet i Harry Potter og halvblodsprinsen. 7-8 minutter for langt endda. Hvad sker der så?

Kommentarer

 1. Marianne
  1. Dec 2006 14:33
  1

  Jul jul jul...... Jeg er i super jule-humør!
  Jeg har fået advendtkalender af min Mor. :o) Og pakkejulekalender af min dejlige kommende mand. ;o) Samt en skrabekalnder. :o) Og da jeg ikke synes at årets tv-julekalendre ser gode ud, bestilte vi igår Nissebanden på Grønland på DVD. Levering 1-2 dage. Så jeg skal lige se et par afsnit i træk... Glæder mig!
  Kælige jule-hilsner
  Marianne, 25 år. :o)

 2. Fætter humle
  3. Dec 2006 18:59
  2

  Marianne:
  Nissebanden på Grønland er en af de bedste julekalendre der nogensinde er lavet! Selvom "Absalons Hemmelighed" der lige er startet på DR virker lovende, så er der trods alt intet der kan slå de gode gamle klassikere fra dengang man var barn af sjæl og krop (og ikke kun af sjæl som idag).

  Mifan:
  Uhh - Harry Potter er en rigtig tids-stjæler. Kanon bog. Og jeg kan da lige røbe slutningen: Det var butleren der gjorde det. Nåh nej - det var en anden bog :D (kunne aldrig finde på at afsløre slutningen :D).

  Jeg er periodisk i jule-humør i øjeblikket (mest i weekenderne, hvor der er tid til at stoppe op og nude tiden). Og nu har jeg fået jule-indkøbene overstået (jeg købte ALLE jule gaverne på én dag), så nu er det kun arbejdet der kan komme i vejen for en rigtig god permanent julestemning :D

 3. Marianne
  3. Dec 2006 19:43
  3

  Fætter humle:
  Årr hvor snyd! Jeg er nærmest ikke startet på julegaverne i år! Sidste år var de alle ordnet i slutningen af november, da de skulle sendes til Skotland og tages med til Zanzibar hvor min familie var. I år er jeg nået til julekalenderen til min Mor...

 4. Fætter humle
  4. Dec 2006 12:12
  4

  Marianne:
  Tricket er at være den første i familien der køber jule-gaver - så er der større udvalg, og man kan vælge de "bedste"/nemmeste på ønske sedlerne. Hvis man så afsætter en hel dag til indkøb, og bruger en lille times tid dagen før på at planlægge hvad man vil købe og hvor (husk at notere størrelser hvis der skal købes tøj), så forløber det næsten smertefrit.

  Sidste år var jeg alt for længe om at få startet indkøbene, og var blandt de meget paniske og desperate mennesker i køerne, før de sidste gaver var i hus.

  I år regner jeg med at tage ind i byen en af de sidste dage før jul og bare gå stille rundt og synge lidt julesange for mig selv mens jeg sageligt og helt afstresset kigger på de desperate folk der maser sig alt for stille frem til kasse apperaterne.

  20 dage tilbage! Glædelig jul Allesammen!

 5. Marianne
  4. Dec 2006 12:58
  5

  Fætter humle:
  ;o) Det er lige sådan det skal gøres. Bortset fra at jeg prøver at finde på andre ting end dem der står på ønskesedlerne.

 6. Fætter humle
  4. Dec 2006 14:02
  6

  Marianne:
  Fasinerende koncept - så skal man bare skrive alle de ting på sin ønske seddelen man ikke vil have :o)

  Jeg er gået over til at lave meget præcise ønsker - næsten helt ned på streg-kode niveau. Det kommer sig af at min mormor har haft nogle lidt uheldige fortolkninger gennem årene (jeg ved det - hun gør det i den bedste mening, men man bliver alligevel lidt underlig til mode når man få et par underbukser der er 3 størrelser for stor - dvs str xxxl).

  Ulempen ved at være færdig med at købe julegaver er selvfølgelig at man ikke kommer ud i butikkerne og får lidt af deres kunstig jule-hygge proppet ned i halsen.

Tags

Arkiv