Smartlog v3 » mifan.dk » Regler for gående!
Opret egen blog | Næste blog »

mifan.dk

1978 - ??

Regler for gående!

18. Dec 2006 11:20, Mifan

Hvorfor er det, at der ikke er lovgivning for, hvordan fodgængere skal opføre sig?

Bilister, Cyklister, Bådister og Flyister har alle regelsæt, men folk på to ben uden vinger og hjul kan næsten gøre som det passer dem, med mindre de skal krydse en vej.

Hermed foreslag til regelsæt gældende for gågader:


§ 1 - Paraplyer forbudt
Jeg ved godt, at det er ubehageligt at være ude i regnvejret, og man har opfundet en miniparasol til beskyttelse mod det våde element, men når man går i en gågade med 1000 andre, så skal det øjeudprikkende vandskræksaggregat bare pakkes væk. Hvis jeg får sådan en i øjet på et tidspunkt (og det har været temmelig tæt på), så har ejeren ingen paraply mere, og så håber jeg mit temperament holder ved den.

§ 2 - Hensyn fra barnevognsejere
Ja, der står fra og ikke til. Det er skønt at folk har fået en lille, og naturligvis skal lillemand da med på strøget. Det ville være tåbeligt at finde en barnepige bare for det. Men når man pludselig fyldet halvdelen af gågaden med sin tvillingekampvogn af en babyskubber, så skal man edderdenundenbrølemig tage hensyn til de gående uden beskyttelse, og så kan de kigge nok så ondt på mig, det er jer der fylder mest... håber jeg.

§ 3 - Hold tempo
Bevares, det er da meningen, at man skal gå og kigge butikker osv. på en strøgtur, så tempoet er ikke nødvendigvis som i Finlandsmesterskabet i kapgang. Men det ér trods alt en GÅ(!!!)gade. Så hvis du ser noget du kan lide, så gå hen til butikken. Hvorfor skal du stoppe midt i det hele? Reglerne foreskriver vist, at når en gruppe mennesker har besluttet at stoppe, så finder de det smalleste sted, så de kan genere flest muligt gående. "Se os, vi er stoppet op". Flot Birger, se, der er en bycykel. Farvel!

§ 4 - Højrekørsel... øhm... gang...
Jeg tror det ville give et bedre flow, hvis man holdt sig nogenlunde til at gå i højre side, og kun krydsede gaden, hvis man lige skulle over i H&M eller kababshoppen.

§ 5 - Gadesælgere forbudt
Nu må det være slut. Folk der kan trylle mens deres venner stjæler min pung, unge der får løn for at presse mig til at give penge til velgørenhed, munke der messer, indianere på panfløjte og sigøjnere, der ikke kan spille harmonika, men ALLIGEVEL prøver. De skal væk. Langt langt langt væk.


Skal vi starte der?

Jeg har garanteret mere, men det skal jo starte et sted. Al begyndelse er svær... har jeg hørt.

Glædelig jul fra Købmagergade og Strøget.

Kommentarer

 1. cyclone bill
  18. Dec 2006 15:25
  1

  Yes - jeg stemmer for!!

 2. Poppe
  18. Dec 2006 20:09
  2

  JA!! Endelig!! Jeg stemmer også klart for! Jeg kan afsløre at de i NYC har lært disse regler helt selv... Måske også fordi de har stoppet 10 mio mennesker ind på et frimærke af en ø...

 3. Camilla
  21. Dec 2006 16:14
  3

  Hej Chefen.

  Endnu en gang formår du at gøre en trist dag god med dine "tænksomme" indlæg. Håber du havde en god dag sammen med citronen. Kan du hilse hende der Signe?

  Kram Sexchefen

 4. Ulle
  28. Dec 2006 19:00
  4

  Jeg er SÅ enig med dig... de regler stemmer jeg gerne for!

Tags

Arkiv