Smartlog v3 » mifan.dk » So fucking what?
Opret egen blog | Næste blog »

mifan.dk

1978 - ??

So fucking what?

5. Dec 2006 12:54, Mifan

...og så stormede jeg hele dagen rundt igår, for at finde beviser på, at julemanden er homoseksuel. Men jeg må give fortabt. Ingen med den seksuelle overbevisning vil gå i kanen med så stor en sæk.... *BADABAM TISH*


...og også idag gik det galt. Jeg ville lave et indlæg der hed "So fucking what!", hvor der skulle tages fat i alle de overflødige ting, som folk går op i.

Vi fyldes jo hver eneste dag med ligegyldigheder og problemstillinger, som absolut ikke kan tillægges nogen særlig betydning.
Her ville jeg så bruge lejligheden til at sige: "Nåh, og hvad så?"

Men jeg tabte... for jeg kunne ikke finde noget der var godt nok til at viderebringe.

Men istedet, så kan jeg da fundere lidt over sproget... :)


"Over stok og sten"
Øøøh, og du siger han er langt væk? Det er enten en meget lang stok eller en rigtig stor sten så. Over stok??? Jeg forstår det ikke.

"Over hals og hoved"
Ja, det er sørme hurtigt. Måske "over flise er en fod", men dét der, det forstår jeg heller ikke.


"Man kan ikke både blæse og have mel i munden"
Nåh, og hvad så?

Kommentarer

 1. Sille
  5. Dec 2006 13:05
  1

  Hihi...dejlig gal er du sgu ;o)

  Over stok og sten...er en gamle betegnelse for en måde at kalke/male bindingsværkshuse på...

  Tror faktisk den er fra Falster.. hvor husene blev malet over stok og sten...at altså bjælkerne/bindingerne/træet (stok) og fladerne (sten) blev malet - så bjælkerne ikke kan ses... og ikke som man ser det andre steder, hvor fladerne er hvide eksempelvis, og bjælkerne er sorte...

  Så ved du det :o)

 2. Mifan
  5. Dec 2006 13:08
  2

  Weeee, sille tilbage på mifans blog ;)

  Tak for det da, så blev man også klogere på sådan en grå tirsdag :)


  ...og nåh ja, lidt gal er jeg da... jeg forsøger lidt at finde mig selv på bloggen igen.

 3. US
  6. Dec 2006 13:00
  3

  Efterlysning:

  Mifan er forsvundet på denne blog natten mellem Odense og Manden med den gule hat. Han er sidst set iført opmuntrende bemærkninger og en smule brokkeri.
  Henvendelser vedrørende Mifans forsvinden kan ske til siden her...

  :D

 4. nanna
  22. Jan 2007 23:42
  4

  Hej Carsten.
  vi er to elever, og Vi har set en af dine komentare på en anden debat. Hvor du kommer med nogen racisitiske holdninger. hviket vi gerne vil hører lidt nærmere om hvis vi kan få chancen for det! for vi er igang med en opgave om racisme. og vil gene snakke med 3mennesker som har 3 forskellige meninger.. altså en som er antiracist, en som er indvandre og en som har nogen racistiske holdninger! og vi ville være mere end taknemmelige for at få et interview med dig, hvis du har lyst til at stå frem med de meninger du skrev om i den anden debat. vi kan selvfølgelig også bare lave en anonym telefom-samtale hvis det er bedre? mvh. de to!

 5. Mifan
  25. Jan 2007 00:29
  5

  Nana: Hehe, i leder simpelthen efter Carsten på min blog... jeg må nok skuffe jer, jeg tror at Carsten kiggede forbi en enkelt gang, for det er ikke lige en gut jeg før er stødt på herinde. Men det er selvfølgelig et forsøg værd. :)

Tags

Arkiv