Smartlog v3 » mifan.dk » Weee... mindre i skat... til de rige! :/
Opret egen blog | Næste blog »

mifan.dk

1978 - ??

Weee... mindre i skat... til de rige! :/

30. Aug 2007 11:23, Mifan

"Skattepakken, som regeringen i disse dage kæmper for at samle flertal til, er blevet præsenteret som en lettelse målrettet midten af indkomstskalaen."

Således starter en nyhed idag på tekst-tv, og det kan man jo næppe være utilfreds med, hvis man hører til den del af befolkningen, der synes at skattelettelser til hele befolkningen er verdens bedste idé. Så hyg jer derude... god fest! Så tuder jeg den velkendte velfærds-tudetale imens.

"Men regeringens egne beregninger viser, at den trdjedel af danskerne, som tjener mest, får over halvdelen af skattelettelsen. Tager man top og bund, får de 10 procent rigeste 10 gange så mange penge, som de 10 procent fattigste."

Sig mig... hvad fanden skete der lige der?
Og her troede man lige, at regeringen var blevet helt venstreorienterede, og så hiver de sådan en gang pis op af hatten?
Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan folk kan gå med til den slags, men det må vel være noget med, ikke at kigge længere end den halve meter der er ud til den skal, som folk får rundt i. Mig, mig, mig, mig!

AAARG, jeg kan sgu blive så sindsygt tosset!

Men jeg kan blive lige så tosset over, at visse politiske fløje tror, at det er nok, at man bare kaster flere penge efter det offentlige, så ordner tingene sig.
Selvfølgelig skal der flere penge til, men der er også et enormt behov for, at der ryddes op og ændres på fremgangsmåderne.
Man har en fornemmelse af, at det offentlige er gearet til 1980. Der er nogen der må vågne op. 2007!!! Jytte, vend kalenderen!

Ellers må jeg sgu selv... Anders! Jeg skal bruge din plads! Hallo! Anders! Andeeeeeers!

Kommentarer

 1. Stenerkræet
  6. Sep 2007 01:17
  1

  Andeeeeeers! ANDEEEEERS! ANDERS!
  Flyt dig nu fra den taburet, for hulan!
  Charly skal bruge den! :(

 2. Natmusen
  10. Sep 2007 12:59
  2

  Skal jeg losse taburetten væk under ham??

 3. Kasper
  11. Jan 2012 11:57
  3

  Og hvad så? De rige betaler fandme for alle de fattige, så de fattige skal bare lukke deres fede røve og holde op med at klynke. Fucking misundelige nasserøve.

Tags

Arkiv

Relaterede